25 ago. 2010

Fi vancances

Aquest any les vacances han estat animades, Mallorca-Escòcia-Peñíscola.

Ha caigut un altre llibre "El origen perdido" de Matilde Asensi (La d'El Último Catón), encara que ha estat en els darrers 5 dies de vacances...

Divertida l'experiència mallorquina, amb retrobament d'un vell amic del xat que ens ha fet de bon amfitrió amb consells i portant-nos a bons restaurants per sopar. El cotxe de lloguer ens ha portat a molts racons de l'illa, passant por i tot per les corves d'una cala de la que hauria de buscar el nom. Així com a dalt del far de Formentor. Impressionant la festa a Magalluf, quin riure, llàstima que ja no estem en edat de passar per jovenets. La cala Ses Covetes ens va agradar molt, així que fins i tot vam repetir, semblava una platja del carib sense el suc de pinya.

Escòcia va ser un viatge amb molts kilòmetres de cotxe, carreteres estretes d'un carril amb eixamplaments per passar quan hi havien 2 cotxes... més cansat que Irlanda en el tema de kilometratge, la ràdio escocesa és una merda, si sorties de les grans ciutats no enxampaves gairebé cap emisora. Les escoceses majoritàriament són molt lletges.

Peñíscola, com recordava, molt maca, llàstima que l'aigua estaba bruta, em sembla que l'augment de gent no li ha sentat bé.

Per la independència ja anem avançant per desgràcia per coses com aquesta: L'estat es gasta el fons de pensions en bons.