28 abr 2019

Speed of dark by Elizabeth Moon

Bon llibre explicant la història d'un noi autista en un futur on ja s'ha trobat un mètode per tractar els nens que pateixen aquest funcionament diferent del cervell.

En aquest cas el protagonista, ha estat dels darrers que van néixer abans que existís aquest tractament, però en una època on sí van poder ajudar-lo amb altres mètodes que el van poder fer una persona autònoma i amb una feina ben productiva.

En el llibre s'explica des del seu punt de vista com veu el món i les seves dificultats per entendre la gent "normal", tot i així, un empatitza moltíssim amb el protagonista i quan en un moment del llibre arriba la posibilitat d'accedir a un tractament que podria eliminar les seves diferències amb la gent "normal", el lector, en el meu cas, sent la necessitat de prendre part, igual que altres personatges de l'entorn del protagonista que veus que pensen igual que jo.

En fi, m'ha agradat molt el llibre i és molt recomenable.

La part de les classes de lluita amb espasses m'ha fet pensar en la posibilitat d'algun dia fer una mica d'esgrima, és un esport molt guai.