31 oct 2006

Demà eleccions

Sí, un altre cop a votar, la majoria de la gent està fins els collons, perquè portem en contínua campanya des de les anteriors eleccions.

Els partits perdedors no han acceptat la derrota (CiU aquí i PP allà), s'han encarregat de crispar i dir NO a tot, tot el que feien els guanyadors era dolent.

Així va el país, des què ells han marxat tot va pitjor, han pujat els pisos (abans tothom es podia comprar un sense problemes), ha pujat la benzina (que ara hagi baixat déu ser perquè ja s'acosta el seu retorn), cada dia hi ha més immigrants que no s'adapten a la nostra societat (sort que ells defensaran sempre l'ensenyament de la religió a les escoles i això farà feliços a aquests immigrants que no volen renunciar al vel o al burka).

Crec que l'abstenció serà semblant a la de la votació de l'Estatut retallat, i com que els de dretes SEMPRE VAN A VOTAR, ens podem oblidar de governs d'esquerres ni res que s'hi assembli.

Espero que CiU + PP, no sumin la majoria absoluta, perquè el meu germà encara està en edat escolar i seria una putada que li retallessin més els recursos a les escoles públiques per subvencionar als seus amiguets de l'opus i sectes vàries que controlen l'escola concertada (reben subvencions i cobren a través de fundacions als alumnes).

En qualsevol cas, MAS serà president, com a mínim fins les eleccions generals espanyoles on Zapatero no vol que se'l relacioni ni de lluny amb Carod I l'Il·luminat.

Jo votaré a Iniciativa-Verds, que a més de portar el programa que més s'assembla a la meva ideologia, són els únics que em garantitzen (en teoria, són polítics, no ho oblido) que no votaran amb MAS.